La prima ediție, care a avut loc în luna octombrie, evenimentul a debutat cu un scurt workshop cu tema „Dezvoltarea durabilă prin antreprenoriat local”, susținut de către colegul nostru Felea Adrian, doctor în economie cu teza de doctorat pe acest subiect. A doua parte a evenimentului a constatat într-o degustare de vinuri locale, împreună cu un platou de produse locale, pe care participanții au avut ocazia, în ultima parte a evenimentului, să le achiziționeze, direct de la producători, în cadrul târgului. Producătorii participanți au fost: Muma Codrului, Rose Hip Hill, Familia Darabont, Podgoriile Dextra și Crama Corbut .
Cea de-a doua ediție a avut loc în luna decembrie 2022, ocazie cu care a fost susținut un același workshop cu tema “Dezvoltarea sustenabilă prin antreprenoriat local”, iar în partea a doua a evenimentului, ne-am bucurat de o cină pregătită de Muma Codrului, căreia i-am asociat vinurile locale produse de Crama Corbut și Familia Darabont. La partea de târg au participat 13 producători locali, printre care amintim: Rose Hip Hill, Casa Țăranului, Albinutele lui Filip, Sucurile RODAS, Familia Darabont, CramaCorbut, Boutique du bonheur, BEzy Mom, Carne bună din Colești.
În luna Ianuarie 2023 a avut loc cea de-a treia ediție, care a debutat cu un workshop dedicat producătorilor, cu tema „Marketing-ul agroalimentar”, susținut de către colegul nostru, Roșca Remus, cadru universitar la Facultatea de Marketing a Universității din Oradea. În partea a doua a evenimentului a avut loc o Adegustare de produse locale de la Carmangeria Casa Țăranului din Vașcău și a vinurilor cramei 48_78 din Săcuieni. Partea de targ a strâns 19 producători locali, printre care amintim:
Participarea la workshop-uri și la partea de târg, atât pentru expozanți, cât și pentru publicul-cumpărător, a fost gratuită, iar locația evenimentelor a fost Asociatia Millesime, din Cetatea Oradea.





